Cursusaanbod

Dit zijn de cursussen waar je je op dit moment voor kan inschrijven. De prijzen zijn, indien van toepassing, zichtbaar met en zonder BTW. Ben je 21 jaar of jonger dan hoeft Pakkie An geen BTW te berekenen voor je lessen. Dit omdat onderwijs aan jongeren vrijgesteld is van BTW. Ben je ouder, helaas wel BTW tegen het lage tarief. Op dit ogenblik is dat 9% voor culturele activiteiten.

Meld je nu aan

Musicalles KIDS groep

De leerlingen werken een heel schooljaar lang aan een musicalvoorstelling die zij in de maanden voorafgaande aan de zomervakantie ten tonele brengen.

Tijdens de repetities worden liedjes, dansjes en scènes aangeleerd en krijgen de leerlingen verdiepende oefeningen om hun rol en de musical zo goed mogelijk neer te zetten.

De repetities vinden plaats om de week op woensdagmiddag van 15.30 – 17.30u bij Basisschool Swentibold in Born. Startdatum : 13 september 2023

De contributie bedraagt 250 euro per jaar (leerlingen onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW)

Jongerengroep

De leerlingen werken een heel schooljaar lang aan een musicalvoorstelling die zij in de maanden voorafgaande aan de zomervakantie ten tonele brengen.

Tijdens de repetities wordt gewerkt aan lied- en scène-interpretatie, rolverdieping, zang, dans en spel.

De repetities vinden plaats om de week op dinsdagavond van 18.00 – 20.00 u bij Basisschool Swentibold in Born. Startdatum : 12 september

De contributie bedraagt 300 euro per jaar (leerlingen onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW)

Reacties zijn gesloten.